Back to All Events

PORTUGAL - Surfecamp


fullsizeoutput_b4f.jpeg

Portugal.

I samarbeid med Lapoint Camps drar vi til Portugal. Dette blir en unik mulighet for å terpe på surfeferdighetene en hel uke fylt med sol og sommer. Vi skal bo i et hus som ligger i gangavstand til stranden og alt fra du lander til du drar igjen er inkludert. Fra transport, surfeleksjoner og til surferelaterte treningsøkter. Denne uken skal vi finne motivasjon i hverandre og dette er en glyden mulighet til å plukke opp noen tips om hvordan man kan vedlikeholde surfeformen i bølgeløse perioder.

Ericeira er en tradisjonell Portugisisk kystperle som ligger kun 40 minutter nord for Lisboa. Dette området blir av de fleste sett på som det beste stedet for surfing, med bølger for surfere på alle nivåer. Denne sjarmerende Atlanterhavsperlen har en laidback surfestemning, trange gater, lokale restauranter og et livlig uteliv. Her finnes noe for alle, enten du vil besøke den lokale vingården eller sjekke ut shoppingen og storbylivet i Lisboa. Ericeira byr på nok av surf og moro til at tiden her går forbi så altfor fort.

På vår surfcamp i Ericeira vil du alltid føle deg hjertelig velkommen. De som jobber her har reist verden rundt, men de har valgt nettopp denne surfehovedstaden som sitt hjem og kommer garantert til å vise deg hvorfor. Våre surfcamps er bygget opp rundt en sosial vibe og du kommer til å bo, spise og surfe sammen med andre hyggelige mennesker, og knytte bånd til nye venner som ganske mulig vil vare livet ut. Vi ønsker å gi deg den optimale surfeopplevelsen og kanskje er det nettopp du som ender opp med å bli bitt av den anerkjente “surfebasillen”, på samme måte som vi en gang ble. Ved hjelp av erfarne og profesjonelle surfeinstruktører, åpent og sosialt personale på campen og en haug av sosiale aktiviteter sørger vi for at du får unike opplevelser og alltid har noen å dele dem med.

 

NIVÅR:

Level 1

Dette kurset er for dere som aldri har surfet før eller som kun har prøvd det et par ganger. Vi kommer til å ha fokus på å ha det morsomt og skape en trygg og motiverende læringsarena hvor du lærer hvordan du skal fange dine første bølger. Vi kommer til å gå gjennom alt du trenger å vite fra å bære brettet, paddle, og ikke minst dele stoken når du fanger din aller første bølge.

 

Level: 2

Dette kurset er for dere som har vært gjennom vårt level 1-kurs eller klarer å fange hvitvannsbølger helt uten hjelp. Level 2 vil fokusere på å komme seg ut til lineupen og fange grønne bølger før de bryter, samt kunne gå til høyre og venstre på bølgen.

 

Level 3

Dette kurset er for deg som har vært gjennom vårt level 2-kurs eller kan fange grønne bølger i hoftehøyde og surfe ned fronten av bølgen. Du er fortsatt ikke komfortabel i altfor store bølger, men vi kommer til å gå gjennom hva du trenger å vite og kunne for å surfe både på rev, sand og point breaks, samt sette dine første manøvre og svinger. Dette kurset har maks 6 surfere hver uke.

 

IVRIG PAKKE

  • Transfer tur/retur Lisboa flyplass
  • 7 overnattinger
  • 7 frokoster
  • 4 middager på camp
  • 5 surfeleksjoner x 2 timer
  • 6 dager med våtdrakt og surfebrett
  • 2 yogatimer
  • Transport til surfespots
  • Organisering av aktiviteter og utflukter
  • Spennende treningsprogram og overraskelser

Påmelding: max 15 plasser. https://www.leserturer.no/Turer/SURF/PORTUGAL-SURFECAMP-FOR-JENTER

Påmeldingsfrist:  1. mars

Earlier Event: April 19
JÆREN - Surfecamp