Back to All Events

HAFJELL - Sykkelcamp for Sti- og downhillsyklister!


08-23-55.jpg

Teknikk-camp i Hafjell for jenter med masse læring og sykkelglede!

Det blir vind i håret, fart og spenning. Vi ønsker å motivere flere jenter til å begynne med sykling! Denne helgen er det også åpent for mer erfarene syklister som vil utvikle sykkelteknikken sin.

Denne helga skal handle om å teste komfortsonen, få troen på seg selv, fokusere på gleden ved å sykle sammen med andre, og ikke minst ha det veldig gøy!!

Det holdes teknikk-kurs med fokus på posisjon på sykkelen, svingteknikk og blikk etc. Det vil også bli en enkel gjennomgang av hva man bør ha med i sekken på tur, hva man gjør med sykkelen før og etter sykling og enkel gjennomgang av teknisk oppsett og, justeringer og reparasjoner.

Det er 18-års aldersgrense på denne campen og vil du ha med egen sykkel er fulldempet stisykkel, endurosykkel og downhillsykkel det vi anbefaler.

Vi bor sosialt på hytter, og IVRIG ordner alt av mat for dere denne helgen.

Dette blir en lærerik, morsom og sosial sykkelhelg, bli med på tur!

Påmeldingsfrist: 1. juni

Kjøp din plass her:

PRISEN INKLUDERER

- Heiskort i to dager

- Overnatting i hytte alle dager

- Frokost, niste og middager

FORSIKRING

Du må ha gyldig reiseforsikring og sørge for at den gjelder for sti- og downhillsykling. I de fleste tilfellene holder det med normal reiseforsikring, men du må sjekke at du er dekket for de aktivitetene du skal på.

Bestillingen er bindende. Du kan selge billetten videre, men må gi oss snarlig beskjed om dette. Ved sykdom og skade må du kontakte forsikringsselskapet der du har reiseforsikringen din for å få refundert beløpet.

Later Event: September 26
Surfecamp i Lofoten