Ivrig til New York!

Tidligere i vinter samlet Ivrig Norges beste surfejenter til en uke med surf, frosne tær og filming på Jæren. Målet var og vise frem at det finnes et stort miljø av jenter i Norge som er mer gjennomsnittlig interessert i surfing. Sammen med David Dittermann som nesten frøs av seg fingrene bak kameraet, ble "A girls thing"  resultatet. Jeg (Sara) våknet opp mandag morgen til en beskjed fra David at NY Women`s Surf Film Festival ville vise filmen vår, vår film, i NEW YORK! Denne festivalen blir arrangert av et klesmerke som heter Lava Girls Surf. Festivalens mål er og vise frem alle sider av surfing, kjærlighet til miljøet og til havet. 

Det er så utrolig kult at vi nå kan nå ut til andre kaldtvannssurfere på andre siden av det dammen. Har du ikke sett filmen kan du se den her: 

 

Surf, SaraLine Stabel