Stisykkeltur til Finale Ligure med Ivrig og Intersport Lillehammer

p5pb9858531.jpg

Vi ønsker velkommen til stisykkel-tur med Intersport Lillehammer og Ivrig Camp. 
Dette er en tur hvor vi har fokus på gleden av å sykle sti/terreng.
Nettopp derfor arrangerer vi tur til Finale Ligure i Italia 11.-14. oktober, med maks 11 deltakere. 
Finale byr på noen av verdens beste stier i fantastiske omgivelser. Stiene denne plassen har å by på er stier du aldri før har sett maken til. Hele området byr på flytstier, men har også tekniske partier man kan utfordre seg selv på. Den lille byen ligger langs den italienske rivieraen, ca 1t og 30 min med bil fra Nice. Her nede bor vi i leiligheter sentralt til stranden og byen. For utenom fantastisk sykling er Finale i seg selv en liten perle av et sted.

IMG_2851.jpg


Kurset og syklingen i Finale vil ha fokus på sti og terreng med middels vanskelighetsgrad. Vanskelighetsgraden kan vi variere på tur, men for at du skal ha det mest moro er det viktig at ditt nivå er fra middels og oppover.

final-ligure-mountain-biking-9.jpgÅ sykle en hel dag i fjellet, på flytstier og avslutte med å sykle helt ned til havet, det er en spesiell følelse! 
Vi kombinerer rå sykling med deilig italiensk kultur. Turen er åpen både for gutter og jenter.

Påmelding finner du her

Vi ses:)