Bli med til Sri Lanka i november!

Skjermbilde 2018-09-16 kl. 21.08.27.png

Surfecamp Sri Lanka Ivrig og GoSurf (gutter og jenter)


"Picture yourself holding a coconut on a beautiful beach after surfing in tropical warm water with palm trees all along the beach as your view. Sounds irresistible right? Weligama is a small village with beautiful beaches and fun waves for everyone to surf.
The beach front road takes you past all the surf spots and small shops along the side of the road where you can easily hop out for a surf, grab a coconut from a stand or a roti from the local shop. It is paradise to say the least" Shannon Ainslie


Gruer du deg til en lang og mørk vinter? Bli med Ivrig og GoSurf til Sri Lanka 27.november til 4.desember. Bikinisurf og kokosnøtter, hva mer kan kurere en høstdepresjon??! Det er få plasser og billige flybilletter, bli med! Det vil bli kursing i alle nivåer: 1,2,3,4,5 (les mer på hjemmesiden nedenfor)

Campen er for både viderekommende og nybegynnere. Shannon Ainslie som er hovedinstruktør er en av de beste surfe instruktørene som finnes der ute og har vokst opp med verdens beste bølge som bakgård i J-bay, Sør-Afrika.

Skjermbilde 2018-09-16 kl. 21.10.22.png
Påmelding : 
ivrigcamp@gmail.no

Vi ses i vannet:D

Line Stabel