Ivrigdag i Oslo Vinterpark.

Foto: Even Brekke

Foto: Even Brekke

Søndag var det duket for Ivrig sin første Ivrigdag i Tryvann. Totalt var nesten 50 jenter samlet for å kjøre sammen, kurses innen forskjellige temaer og pushe hverandre noen steg videre. Med strålende sol, en god porsjon kaldegrader, og mye læring for en haug med ivrige ski- og brettentusiaster, ble det en dag med mye latter og high fives.

Foto: Even Brekke

Foto: Even Brekke

Foto: Even Brekke.

Foto: Even Brekke.

Det var kjørere på alle nivåer og alle aldre som ble kurset i skiteknikk, parkkjøring og foto. Kursene ble tilpasset nivået til kjørerne, slik at hver enkelt kjører fikk tips og triks ut fra egne ferdigheter. Kjørerne fikk testet seg på litt av hvert, og det var bratte læringskurver både på svingteknikk, rails og hopp.  Anja Alme Gardli, Linn Cecilie Mæhlum, Lily Murud, Marte Søderlund, Julie Mæhlum, Ina Vik, Sara Bianca Gilje og Ida Amble Ruge stilte opp som instruktører og arrangører fra Ivrig.

I tillegg sørget Ivrigsponsoren Whiteout for at en heldig deltaker dro hjem med en flunka ny dunjakk og Sweet Protection bidro med en ny skihjelm til en heldig vinner. K2 stilte med skidemo, slik at alle som ville kunne teste nye ski, og POW sørget for veggispølser og god stemning til lunsj. Alt i alt var det en utrolig vellykket dag, med mye ski og brettgleder. Det var veldig gøy å se at det var så mange ivrige jenter som deltok.

Foto: Even Brekke

Foto: Even Brekke

Foto: Even Brekke

Foto: Even Brekke

Foto: Even Brekke

Foto: Even Brekke

Vi ses i bakken.

Hilsen Ivrig:)Line Stabel