Ivrig 2019.

18155824_434597856888465_5140435011416292060_o.jpg

Godt nytt år til alle ivrige surfere, klatrere, ski og brettkjørere og syklister der ute. Gjennom høsten 2018 har vi jobbet målrettet med å ta Ivrig flere steg videre. Det første og viktigste, var å inkludere klatring som en del av repertoaret vårt. Utvidelsen av samlinger som buldretirsdag, bootcamps og såkalt Day Out, altså enkelt eventer og ikke bare flerdagscamper, har også gitt oss en større bredde som forhåpentligvis gjør at vi når ut til flere som vil være med på moroa.

I tillegg til det rent sportslige, arbeider vi i kulissene med å videreutvikle og profesjonalisere Ivrig rent organisatorisk og administrativt. Vi har oppdatert nettsiden vår, med mål om at den skal gi et bedre bilde av hvem vi er og hva vi gjør. Denne skal bare bli bedre og bedre fremover! I 2019 går vi også over til å bli et AS, som blir en viktig milepæl for utviklingen av Ivrig fremover. Vi skal utvikle nye løsninger som gjør det enklere for deltakerne, blant annet med betalingsløsninger gjennom nettsiden. Vi er utrolig stolte over konseptet og visjonen vår, og er sikre på at vi kan nå ut til mange flere som vil lære seg, eller bli flinkere til, å leke seg ute på en trygg og sikker måte. Gjennom godt samarbeid med våre fenomenale sponsorer, målrettet arbeid fra vår side med både kommunikasjon og tilrettelegging, og gode camper med høy kvalitet, vet vi at 2019 blir et fenomenalt år for oss og alle som vil være med oss på tur!

Tusen takk for alle magiske øyeblikk i 2018, vi gleder oss til det kommende året.

Hilsen Ivrig.

Line Stabel