WHITEOUT- GetOut

DSCF0685.jpg

Vår samarbeidspartner Whiteout har kommet med ny kolleksjon og her er en liten smakebit. Whiteout vil være så bærekraftig, tilgjengelig og gjennomsiktig som de kan være, og levere premium produkter direkte til et bredt publikum. Ved å kutte ut mellommennene og deres marginer, kan de tilby produktpriser som ligger 30-40% * under konkurrerende detaljister. Deres mål er å gi inspirerende friluftsopplevelser for alle, #GetOut.

Åpenhet i hele produksjonskjeden spiller en viktig rolle i moderne, bærekraftig produksjon. Store ord, men sannheten er at det er viktig at man er åpne om hvordan og hvor alt lages. Dette sørger for at Whiteout alltid gjør sitt beste og kjenner igjen de samarbeidspartnerne som jobber hardt for å lage flotte produkter med minst mulig fotavtrykk.

DSCF0711.jpg

Alle stoffene Whiteout bruker blir resirkulert. Dette betyr at minst 50% av de syntetiske materialene er laget av resirkulerte fibre, og de jobber hardt for å sikre at dette kan økes så mye som mulig uten å ofre produktets holdbarhet. Ved å bruke resirkulerte materialer, spares råvarer og naturressurser og det reduserer klimagasser, noe som reduserer innvirkning på miljøet vårt.

Vi er utrolig stolte over samarbeidet med Whiteout og vi gleder oss til fortsettelsen.

DSCF0752.jpg
Sara Gilje