GIRLS NIGHT OUT

Ivrig camp - girls night out-32.jpg

Lørdag 24. august dro vi ut i skogen med Ivrig for å samle jenter til en litt annerledes girls night out. Tanken var å vise at det er enkelt å bruke nærmiljøet og at en lørdagskveld kan oppleves på en litt annen måte.

 

Ivrig camp - girls night out-23.jpg

Vi var over 20 jenter som campet rundt Øyungen i Oslomarka og her var det både venninner som kom sammen og noen som kom alene. Flere hadde med hengekøyer og noen sov i telt. Vi fikk låne telt fra Derute som gjorde campen litt ekstra kul. Kvelden besto av lek og konkurranser, premieutdeling, bading og kokkelering.

 

Etter mange timer ved bålet krøp vi til køys. Søndag morgen besto av morgenbad og ekte turfrokost med kaffe og div matlaging både på bål og primus. Det er alltid like spennende hvordan stemmingen blir når mange ukjente skal tilbringe tid sammen på denne måten, men når man har et felles ønske om å være sosial og komme seg ut i naturen blir det helt topp.

Ivrig camp - girls night out-39.jpg

Takk for en fin tur=)

Foto: Christian Haukeli.

Line Stabel