VI ER IVRIG!

 
Vatnahalsen.jpg
 
 

IVRIG er en gjeng jenter som elsker å kjøre ski og snowboard, sykle og surfe.

Kort og godt liker vi å ha det gøy, og vi vil ha flere jenter med oss! Derfor arrangerer vi IVRIG jenteturer. Turene er tilpasset både nybegynnere og erfarne, og alle kan bli med!  

Ivrigcampene skal gi deg en større glede av å være i aktivitet på to måter: Teknikktreningen på campen gir deg mestringsfølelse, flyt og glede, uansett om det er på ski eller snowboard, sykkel eller surf. Samtidig gir den sosiale settingen deg en større glede av å være i aktivitet sammen med andre.

Ivrigcamper er turer med fokus på teknikktrening tilpasset ditt nivå, kombinert med god stemning og et sosialt miljø. Turene er veldig populære, og vi er sikre på at nøkkelen til suksess er den gode stemningen.

 
 
IMG_3444.jpg

SNØ

 
Engelberg 6 Linn.png

SYKKEL

 
Milner_Cervinia_46.jpg

SURF 

 
P1010555.JPG

Kommende arrangement


Det blir alltid god stemning på Ivrigcamp! Latteren sitter løst, og læringsmiljøet er på topp. Det er gøy å møte folk som har lyst til å utvikle seg og som er lidenskapelig opptatt av idrett og natur. Jeg lærer alltid mye selv og det er gøy å se utviklingen og gleden til alle deltakerne.
— Anja Alme Gardli - skiinstruktør

 

Siste blogginnlegg


Følg @ivrigcamp på Instagram! 

instagram Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more

Vi garanterer god stemning - bli med oss på tur!