IMG_1742.jpg

Ida Amble Ruge

Webdesigner / Skiinstruktør

Instagram: idaambleruge

Hils på Ida! Hun er 30 år, og har nettopp flyttet fra Oslo til Dombås med mann og barn, for å komme nærmere den enorme lekeparken vi kaller for fjellet.

Ida har kjørt ski hele sitt liv. Først kjørte hun alpint, sammen med Linn Cecilie. Etterhvert valgte hun bort racingskiene til fordel for twintipski, og gikk blant anent på NTG New School sammen med sammen med Anja. Etter noen år med konkurrering og jibbing i inn- og utland, kom diverse skader og utdanning i veien for satsingen. Ida er imidlertid fortsatt helfrelst skikjører, og befunner seg ute i fjell eller skibakke så ofte som mulig.

Ida er en generell ute- og lekeentusiast, og er overbevist om at du aldri blir for gammel for å leke deg, eller prøve nye ting. Hun er opptatt av å vise at alder, familiesituasjon, erfaring eller andre “hindringer” ikke trenger å være en grunn for at man ikke kommer seg ut.

Hun håper at Ivrig kan bidra til å få flere jenter og damer ut på morsomme eventyr. Kanskje introduserer Ivrig dem for nye idretter som de ellers ikke hadde blitt med på, eller for nye venner de ellers ikke hadde møtt. Det er aldri for sent å prøve noe nytt!