Sophie Odelberg (1).png

Linn Cecilie Mæhlum

Daglig leder/ski- og sykkelinstruktør

Instagram: linncm

Hils på Linn! Et fyrverkeri av ei dame, som stort sett smiler eller ler. Hun bor på Lillehammer, kjører over snittet mye ski, og driver kunstgalleriet Galleri Zink på Lillehammer.

Det er Linn som har hatt hovedansvaret for Ivrig. Hun er instruktør på ski, og er også med å organisere sykkelcampene. I tillegg prøver hun å være med på alle de surfecampene hun har mulighet til å være med på. 

Linn kjørte først mange år med alpint (blant annet sammen med Ida). Etterhvert la hun racingskiene på hylla, men det tok ikke lang tid før hun begynte å konkurrere i Norway Freeride series. Hun har mange års deltakelse både der, og i Freeride World Qualifiers.

De siste årene har det gått mest i film- og fotoprosjekter. Hun og Anja var blant annet med i Supervention II, i 2016.

Linn startet Ivrig sammen med Anja i 2015. Hovedgrunnen var at de så at terskelen for å prøve nye aktiviteter blant jenter var ganske høy. De ville gjerne ha flere jenter med inn i miljøet, og selv hvor godt jenter motiveres av andre jenter. Derfor startet de Ivrig, med en skicamp i Romsdalen. Det var stor suksess, og etterhvert utvidet de med camper på sykkel og surf, fordi de så samme behov der.

Det har de ikke angret på!

Jeg vil at ivrig skal være et sted hvor du kan teste dine grenser, et sted hvor man kan vokse, få gode venner og bygge et godt nettverk. Jeg ser for meg Ivrig som en viktig plattform for de som allerede har erfaring men også for de jentene som ønsker å prøve en ny aktivitet. 
video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more