391342_10150345720276793_463509589_n.jpg

Marte Søderlund

Snowboardinstruktør

Instagram: martesoderlund

Dette er Marte! Etter Ivrigs mening er hun en av Norges hyggeligste og mest undervurderte kvinnelige snowboardere. Marte er 30 år og fra Lillehammer, men bor i Oslo. Der jobber hun som produktdesigner i klesavdelingen i Sweet Protection, når hun ikke er ute og cruiser på snowboard.

Marte var tre år på rekruttlandslaget i snowboard, og konkurrerte jeg i slopestyle og big air i nasjonale og internasjonale konkurranser. Hun filmet også en del, og hadde blant annet part i filmen “Je kjører Hafjell” fra 2010, sammen med Per Iver Grimsrud, Knut Eliassen og Brage Richenberg.

I dag er kjøringen hennes noe mer pudder- og fjellbasert enn tidligere, men hun er fortsatt ofte å se svevende rundt i parken.

Marte har vært Ivrigs snowboardinstruktør i alle år, og bidrar med tips og teknikktriks for både toppturer og parkkjøring. Hun håper på å kunne bidra til at enda flere jenter får muligheten til å oppleve mestringsfølelse, og lyst til å pushe egne grenser på brett.

Marte mener spesielt at samarbiedet med de erfarne guidene, som gir god kunnskap om sikkerhet i fjellet og en større verktøyboks for å ta selvstendige valg på tur, er viktig for Ivrigs suksess. Kombinasjonen av høyt sikkerhetsfaglig nivå, og kjøregleden til både instruktører og deltakere, er vanskelig å slå!

Ivrigcamp for meg er smilerynker, god mat og drikke, og ikke minste mange nye venner.