Sara Gilje.jpg

Sara Bianca Gilje

Ansvarlig - surf/SOME

Mail: sara_gilje@hotmail.com

Instagram: sarabiancagilje

Her er Sara! Hun er en 27 år gammel surfefrelst blidfis som bor i Oslo. Hun studerer osteopati, men befinner seg i vannet så ofte som mulig, året rundt. Sara er medeier i Ivrig og har hovedansvaret for surf i ivrig.

Sara var opprinnelig en aktiv skikjører, men på grunn av diverse skader måtte hun finne noe annet å holde på med. Siden 2013 har jeg hun vært på konstant søken etter bølger, og det har gitt resultater.

I 2018 lagde nemlig Sara og David Dittermann filmen « Its a girls thing», en norsk kortfilm om jenter som surfer i Norge. Den har blitt vist både i New York, Womans film festival og vises nå i disse dager i England i en serie som heter Wild Surf. Den vant også Nordic Element Film festival i 2018!

Sara er først og fremst med i Ivrig fordi hun ville nå ut til flere jenter som digger surfing, og for å inspirere dem til å også holde på med sporten her hjemme i Norge. Hun slet selv en stund med å finne roen her hjemme, men nå synes hun ofte det er mer eksotisk og surfe i kaldt vann enn i tropene. Norge har nemlig utrolig bra surf når det først treffer!  

Hun håper at at Ivrig kan fungere som et stort nettverk med jenter og gutter på tvers av ulike idretter og hobbyer som møtes på ulike arenaer. Det kan være camper, filmskaping, eller kveldsbuldring, hvor vi deler vennskap, opplevelser og erfaringer.

Min erfaring fra tidligere camper er at det kommer alle mulige folk. Alt fra min egen professor på skole til 20 år gamle jenter til nyskilte mødre. Det er dette som er så fint med Ivrig. Fra de som vil prøve noe nytt eller utfordre seg til de som virkelig brenner for idretten. Er du en som trenger den siste dytten til neste gang å dra alene ut på tur eller bare den som liker og utfordre deg selv så er Ivrig tingen.

Filmen “a Girls thing”

Bilder av Sara