Vinteren er en eneste stor lekepark, og Ivrig elsker å utnytte alt vinteren har å tilby.

Fra oktober/november til mai søker vi opp snøen så ofte vi kan. Og vi vil gjerne ha flere med oss, både på camper og day outs ulike steder!


Camper

Ivrigs aller første camper var på snø, og det er her vi har lengst historie. Snøcampene våre er for både ski og snowboard, og alle våre instruktører har lang erfaring og høy skiteknisk kompetanse. VI tilpasser nivået til deltakerne, og campene passer til både nybegynnere og erfarne kjørere.

I tillegg til våre egne instruktører, har vi alltid med oss kvalifiserte guider på våre snøcamper. Dette er både for sikkerhetshensyn på selve campen, og for å kurse i grunnleggende og viktig skredkunnskap som deltakerne tar med seg videre. Kombinasjonen av høykvalifiserte guider og erfarne og ivrige instruktører, er en av Ivrigs viktigste varemerker og fortrinn!

Det er alltid utrolig god stemning på campene våre. Vi kombinerer fine skiopplevelser og høyt faglig innhold på dagen, med god mat, drikke og stemning på kvelden. Dette gjør at campene gir opplevelser og bekjentskaper du ikke glemmer.

Kommende IVRIGcamps - snø


Instruktørene


Blogginnlegg om SNØ


Vi garanterer god stemning - bli med oss på tur!


Våre samarbeidspartnere - SNØ